Loading...

Din varukorg är tom.

{{item.Brand != '' && item.Brand + ' ' || ''}}{{item.Name}}
{{item.PriceItem.SpecialPriceDate}} Ord.pris
Art.nr {{item.Sku}} Lagervara Beställningsvara
Stäng
  • Lånesläp*
  • Fri byggrådgivning
  • Noga utvalda artiklar
Stenläggning – våra bästa tips
Stenläggning – våra bästa tips
Går du i tankar på att lägga marksten runt huset, på uteplatsen eller på uppfarten? Att lägga sten kan vara ett delvis krävande projekt, men å andra sidan är det ett arbete som du kommer ha glädje av under väldigt lång tid. Det första att ta ställning till när det handlar om stenläggning brukar vara valet mellan att använda betongplattor eller natursten.
Lägg ny trall på altanen med dolt skruvmontage!
Lägg ny trall på altanen med dolt skruvmontage!
Planerar du att bygga altan eller lägga ny trall? Då kan NKT Fasteners Deck Pro® verktyg vara precis det du behöver för att enkelt fixa drömaltanen! En altan med dolt skruvmontage är riktigt snyggt. Verktyget Deck Pro® gör inte bara arbetet smidigare, det ökar även effektiviteten och säkerheten samtidigt som slutresultatet blir stilrent och barfotavänligt.
Komposittrall-det bekväma alternativet
Komposittrall-det bekväma alternativet
Vad sägs om en altan byggd med trall som är riktigt tålig och enkel att ta hand om? Att lägga komposittrall på uteplatsen har blivit ett populärt val, och fördelarna är många. Komposittrall konstrueras av en mix av olika träfibrer och plaster, vilket ger ett material som är motståndskraftigt, skönt att gå på och så gott som underhållsfritt.
Listigaste sättet att sänka dina värmekostnader
Listigaste sättet att sänka dina värmekostnader
Fönster- och dörrbyten kan göra stor skillnad på elräkningen, men är som bekant också ett ganska omfattande projekt. Något som är betydligt enklare, och billigare, är att se till så att det finns välisolerande tätningslister på plats. De kan göra större skillnad än man tror.
Trallguide - vilken sorts trä?
Trallguide - vilken sorts trä?
Känslan att sätta fötterna på en solvarm träaltan på uteplatsen, finns det något bättre? Trallvirket är det som sätter känslan och utseendet på din altan och det finns en rad olika träslag och behandlingar att välja mellan. I vår trallguide har vi listat de vanligaste träalternativen och vilka praktiska egenskaper som är bra att känna till om dem.
Trä eller sten på uteplatsen?
Trä eller sten på uteplatsen?
Planerar du att anlägga en uteplats till villan eller sommarhuset? I så fall lär du snart hamna i valet mellan någon form av marksten och olika typer av trall. I vissa fall avgör platsens förutsättningar vad som blir mest praktiskt, men i många fall kan bägge alternativen fungera. Låt oss titta på hur de båda alternativen skiljer sig åt.
Vilka fönster passar stilen på mitt hus?
Vilka fönster passar stilen på mitt hus?
Funderar du på att byta ut fönsterna i ditt hus eller din stuga? Det allra första du bör fundera över är vilken stil och karaktär ditt hus har, och om du önskar att förstärka eller förändra den. Fönsterna utgör en större del av det visuella intrycket hos ett hus än många tänker på, och för att du ska bli nöjd även på lång sikt och ta hand om värdet på ditt hus finns ett antal principer som är bra att känna till.
Sänk värmekostnaderna med en energieffektiv ytterdörr
Sänk värmekostnaderna med en energieffektiv ytterdörr
Det finns som bekant många sätt att hålla nere sin energikonsumtion – men har du funderat över vad ditt val av ytterdörr kan betyda? Ofta står fönster och ytterdörrar i ett svenskt hus för en tredjedel av värmeläckaget, så om du då redan har bytt ut dina gamla fönster till nya, energieffektiva kan det kanske vara dags att se över din gamla ytterdörr.
Nya fönster- en lönsam investering
Nya fönster- en lönsam investering
Ett fönsterbyte är inte enbart en investering i husets utseende. Med moderna fönster kan du även spara en hel del energi. Ett byte till nya, energieffektiva fönster innebär minskade värmeförluster och lägre energiåtgång – och det är bra för både plånboken och klimatet.
Dags för fönsterbyte? Ta hjälp av en fönsterväljare!
Dags för fönsterbyte? Ta hjälp av en fönsterväljare!
Genom att sätta in nya fönster kan du inte bara lyfta upp framtoningen på ditt hus eller din stuga. Du kan också märkbart minska dina uppvärmningskostnader. Med tillverkarnas tekniska innovationer och olika smarta tillval är möjligheten att skräddarsy dina fönster större än någonsin.