Ring oss idag! 0340 69 00 00. Öppettider: Vardagar 06:30 - 17:00 Lördagar 9:00 - 12:00
  • Lånesläp
  • Fri byggrådgivning
  • Noga utvalda artiklar
Välj butik
Butik
Varbergs Trä Varberg
Susvindsvägen 22
432 32 Varberg
Öppettider
  • Mån-Fre 06:30 - 17:00
  • Lör Stängt
  • Sön Stängt
Butik
Varbergs Trä Falkenberg
Plankagårdsvägen 3
311 45 Falkenberg
Öppettider
  • Mån-Fre 06:30 - 17:00
  • Lör Stängt
  • Sön Stängt

Varukorg

Produkter
Antal
à-pris
Summa med moms

Braskamin - Contura

Tänker du installera ny kamin? Contura designar och tillverkar ett brett sortiment av braskaminer som är idealiska för att få värme i alla miljöer. 

 Kom in till oss och boka din kamin! Tveka inte att beställa nu om du planerar att sätta in en braskamin i ditt hem, om du inte redan har bestämt dig så hjälper vi dig att välja rätt.  
Då leveranstiden för närvarande är lång vid beställning av vissa kaminer så rekommenderar vi att ni beställer, sen går det bra att avboka om det skulle ske ev. ändringar. 

Elda rätt i din kamin | Contura

Genom att elda korrekt i din kamin eller eldstad minskas sot- och partikelutsläpp vilket kraftigt bidrar till en minskning av lokal förorening. Med en korrekt eldning sparar du eldstaden vilket betyder mindre underhåll och rena glas. Se steg för steg hur du eldar på bästa sätt i din kamin från Contura.

Elda hållbart och enkelt.
Få mer tid för varandra.

Contura Connect 556

Smart. Enkel. Uppkopplad.

Med Contura Connect 556 tar Contura kaminen in i en ny digital era, som en del av det intelligenta, hållbara hemmet. Contura Connect 556 är lika banbrytande innovativ som den är enkel att använda. Den reglerar automatiskt tilluften till kaminen, för en optimerad, renare och mer effektiv förbränning med minskade utsläpp. Med den tillhörande appen får du full kontroll och överblick över din eldning. Kaminen hjälper till och ökar luftflödet vid upptändning och ilägg, något som gör det enklare att elda och ger er mer tid att umgås tillsammans.

Contura Connect app

Kaminen kommer närmare.

Låt din kamin bli hemmets hjärta – och hjärna! Contura Connect 556 styrs av appen, som du alltid kan bära med dig. Med den kan du enkelt ställa in vilken önskad värmeeffekt du vill att kaminen ska hålla. Du hittar den perfekta mystemperaturen för allt från svala sommarkvällar till krispiga midvinterdagar.
Appen är lättöverskådlig och användarvänlig, med flera smarta funktioner och dessutom möjligheten att övervaka och följa hur mycket värmeenergi kaminen tillför huset. Perfekt för dig som vill optimera ditt energieffektiva, hållbara hem.