Ring oss idag! 0340 69 00 00. Öppettider: Vardagar 06:30 - 17:00 Lördagar 9:00 - 12:00
  • Lånesläp
  • Fri byggrådgivning
  • Noga utvalda artiklar
Välj butik
Butik
Varbergs Trä Varberg
Susvindsvägen 22
432 32 Varberg
Öppettider
  • Mån-Fre 06:30 - 17:00
  • Lör Stängt
  • Sön Stängt
Butik
Varbergs Trä Falkenberg
Plankagårdsvägen 3
311 45 Falkenberg
Öppettider
  • Mån-Fre 06:30 - 17:00
  • Lör Stängt
  • Sön Stängt

Varukorg

Produkter
Antal
à-pris
Summa med moms
Certifierade Träexperter

Certifierade Träexperter

Vi på Varbergs Trä är certifierade träexperter. Certifierad träexpert innebär helt enkelt att vi har stor kunskap om trä. Trävaror är viktiga byggkomponenter i våra hus och de trävaror vi säljer produceras också i Sverige.

Som certifierade träexperter kan vi råda dig exempelvis i vilket typ av material du behöver till ditt bygge, hur du bäst använder trävarorna, vilka egenskaper träet har samt om träets fuktkvot. Du kan med andra ord vara trygg i ditt köp
av trävaror hos oss på Varbergs Trä.

Miljöledning

Genom att arbeta i enlighet med ISO 14001 utvecklar och förbättrar vi vår verksamhet och på detta sätt arbetar vi för att minska Woodys klimatpåverkan. Certifieringen är tredjepartsgranskad av en oberoende part för att säkerställa att Woody har ett kvalitativt system för att systematiskt arbeta med miljöfrågor.

Certifikat

Certifierat och spårbart trä

Att ta ansvar för vår del av leverantörskedjan är väldigt viktigt för oss på Varbergs Trä. Vi är certifierade enligt FSC och PEFC eftersom vi vill främja ett hållbart skogsbruk.

FSC®

FSC® C154377 står för Forest Stewardship Council och är en oberoende, internationell medlemsorganisation som verkar för ett miljöanpassat, socialt ansvarstagande och ekonomiskt livskraftigt bruk av världens skogar.

Genom att handla FSC-märkta produkter kan man vara säker på att nationella lagar som rör miljöhänsyn, skogsbruk och ekonomi samt bindande internationella överenskommelser har följts.

Certifikat

PEFC

PEFC står för the Programme for the Endorsement of Forest Certification och är en oberoende och icke-vinstdrivande global organisation som arbetar för ett långsiktigt hållbart skogsbruk genom oberoende tredjepartscertifiering. PEFC bygger på nationella skogsstandarder som alla uppfyller gemensamma internationella krav.

Certifikat