Loading...

Din varukorg är tom.

{{item.Brand != '' && item.Brand + ' ' || ''}}{{item.Name}}
{{item.PriceItem.SpecialPriceDate}} Ord.pris
Art.nr {{item.Sku}} Lagervara Beställningsvara
Stäng
  • Lånesläp*
  • Fri byggrådgivning
  • Noga utvalda artiklar

Bygghandel i Falkenberg

Bygghandel i Falkenberg

Ligger sedan 2005 på industriområdet vid Ätran i Falkenberg, där vi disponerar 30.000 m². I En stor hall har vi allt byggmaterial, med Drive-In. Trä från eget hyvleri, snickerier från egen produktion, järn & byggvaror från de ledande leverantörerna. Till detta lägger vi vårt ”kundlöfte” & ”servicepaket” till proffsbyggaren.

      

I vår lokal på 3500 m2 har vi allt trä & byggmaterial i samma hall. Den är bemannad för bästa service och snabba tillplockningar vid beställt material. Vi har 200 rullfack för reglar, inne & utepaneler. Grundmålade klädselbrädor i stor stortering. Dessutom har vi tillgång till Varberg Timbers hela lager på 30.000 m3 virke med turbilar varje vecka. Vi är extra stolta över vårt listverkslager, en stor uppvärmd hall, med hög taknivå för tydlig och korrekt förvaring, för att få en bra exponering av hela vårt list/foder & karmsortiment.

      

vår utställning finner man tips och inspiration på allt från dörrar, fönster och kaminer till kompletta badrum, tvättstugor och kök. Detta är byggproffsens visningslokal för sina kunder. Vi tar hand om slutkunden och diskuterar färg & form medan byggaren lägger sin tid i produktion. I den välsorterad och öppna butiken finner du allt en proffsbyggare kan tänkas behöva.