Ring oss idag! 0340 69 00 00. Vardagar 06:30 - 17:00 Lördagar 9:00 - 12:00 Sön- & helgdagar Stängt
  • Lånesläp
  • Fri byggrådgivning
  • Noga utvalda artiklar
Välj butik
Butik
Varbergs Trä Varberg
Susvindsvägen 22
432 32 Varberg
Öppettider
  • Mån-Fre 06:30 - 17:00
  • Lör Stängt
  • Sön Stängt
Butik
Varbergs Trä Falkenberg
Plankagårdsvägen 3
311 45 Falkenberg
Öppettider
  • Mån-Fre 06:30 - 17:00
  • Lör Stängt
  • Sön Stängt

Varukorg

Produkter
Antal
à-pris
Summa med moms
FEM VINTERFAVORITER

FEM VINTERFAVORITER

15 januari 2024

Svenska L.Brador utmanar den traditionella arbetsklädesbranschen genom att utveckla nya innovationer och smarta lösningar och varumärket är känt för att erbjuda produkter med höga krav på komfort, funktion och design.

Vi är stolta att ha L.Brador i vårt sortiment och här har vi samlat ihop fem tips på riktigt sköna och mångsidiga plagg att ha redo när du ska ta dig an utomhusprojekt i kylig väderlek. Som en bonus är det kläder med en stilren design som faktiskt passar i alla sammanhang där du vill hålla dig varm och torr.

6200P AIRDRY - VINDTÄTA OCH VATTENAVVISANDE LÅNGKALSONGER

De här långkalsongerna är din räddning när det blåser kallt eller regnar. De är tillverkade i ett superstretchigt material som inte kompromissar med rörlighet eller komfort och är designade för att användas under dina vanliga arbetsbyxor. Med 4-vägsstretch och ett vindtätt membran är de perfekta som ett understa lager i tuff väderlek.

ULLTRÖJA 2005U - NATURLIGT VÄRMANDE

En rejäl ulltröja är ett måste för vintern. Den här tröjan kommer i jackmodell med dragkedja och två fickor och är tillverkad i 100% tovad ull som ger hög komfort. Ullen håller dig varm även om den skulle bli fuktig och ger ett naturligt motstånd mot lukt och smuts, vilket minskar tvättbehovet.

VINTERJACKA 2120P - STÅR EMOT VIND OCH KYLA

Den här vinterjackan är vattentät, vindtät och har tejpade sömmar för extra skydd. Med fleece inuti fickorna och en hög krage är det en perfekt jacka för att hålla dig varm och bekväm även under de kallaste dagarna.

VINTERJACKA 2100P HEAVY - VATTENTÄT OCH FLEECEFODRAD

En vinterjacka som är designad för att stå emot de tuffaste vinterförhållandena. Den är vatten- och vindtät med tejpade sömmar på de mest utsatta områdena. Med en kroppsnära passform och många justeringsmöjligheter är du redo för allt vädret har att erbjuda.

VINTERBYXA 190P - VATTENTÄTA OCH VARMFODRADE

De här byxorna är ett måste för vinterns alla utomhusaktiviteter. De är varmfodrade, har en förhöjd rygg för att även hålla svanken varm och levereras med avtagbara hängslen. Det vävda yttermaterialet är praktiskt smutsavvisande och har goda andningsegenskaper, så att du kan hålla dig varm och torr även vid hög aktivitet. 
 

Till allt från L.Brador