Ring oss idag! 0340 69 00 00. Vardagar 06:30 - 17:00 Lördagar 9:00 - 12:00 Sön- & helgdagar Stängt
  • Lånesläp
  • Fri byggrådgivning
  • Noga utvalda artiklar
Välj butik
Butik
Varbergs Trä Varberg
Susvindsvägen 22
432 32 Varberg
Öppettider
  • Mån-Fre 06:30 - 17:00
  • Lör Stängt
  • Sön Stängt
Butik
Varbergs Trä Falkenberg
Plankagårdsvägen 3
311 45 Falkenberg
Öppettider
  • Mån-Fre 06:30 - 17:00
  • Lör Stängt
  • Sön Stängt

Varukorg

Produkter
Antal
à-pris
Summa med moms
ATLETISKA ARBETSKLÄDER

ATLETISKA ARBETSKLÄDER

21 februari 2024

När det kommer till arbetskläder är det avgörande att hitta plagg som inte bara möter höga krav på komfort och funktion. De ska också vara anpassade för att klara av alla de varierade rörelser som du kan stöta på i din roll som hantverkare eller hemmafixare. Det är här som det spännande mötet mellan arbetskläder och träningskläder kan tänkas komma in i bilden, och resultatet har visat sig vara en perfekt lösning för en aktiv livsstil.

WORKWEAR MEETS SPORTWEAR

L.Brador och CLN Athletics har gått samman för att skapa en kollektion som kombinerar det bästa av båda världar. De båda företagens passion för skräddarsytt hantverk och beprövad funktion har resulterat i en serie plagg som är både attraktiva och innovativa.

En av de främsta egenskaperna hos dessa arbets- och träningskläder är deras förmåga att underlätta varierade rörelser. Oavsett om du behöver böja dig, sträcka dig eller snabbt röra dig i olika riktningar kommer dessa plagg att vara din pålitliga följeslagare. Genomtänkta detaljer och noggrant placerade skärningar förstärker inte bara funktionen utan ger också en snygg och stilren design.

EN UNIK KOLLEKTION

Kollektionen som har tagits fram i samarbetet mellan L.Brador och CLN Athletics är ett utmärkt exempel på hur moderna arbetskläder inte behöver vara en kompromiss mellan stil och funktionalitet. Med de här plaggen kan du vara säker på att du är redo för de mest krävande arbetsuppgifterna samtidigt som du är redo för ett träningspass efter jobbet.

T-SHIRT 6030BV

T-shirt tillverkad i en slitstark blandning av bambu, bomull och lycra. Materialet har temperaturreglerande och fuktavvisande egenskaper, som gör att du kan hålla dig torr och bekväm även under intensiva arbetspass. T-shirten har också en kroppsnära och bekväm passform som gör plagget utmärkt till de mest varierande arbetsuppgifter. Finns i färgerna blå, grå, beige och grön.

SWEATSHIRT 6032PB

Tröja i mjuk och behaglig bomulls- och polyesterkvalitet. Den klassiska sweatshirtmodellen har borstad insida och en avslappnad passform för att ge dig bekväm komfort i alla lägen och maximal rörelsefrihet. Tröjan kommer dessutom med ribbad halsringning med stretch i ärmslutet.

ZIP-TRÖJA 6033PB

Modern ZIP-tröja i mjuk och behaglig bomulls- och polyesterkvalitet. Tröjan har en modern passform med borstad insida för extra komfort. Den extra höga kragen känns skön och behaglig tillsammans med den fasta, justerbara huvan. Dubbla sidfickor ger plats för handskar och småverktyg.
 

Till allt från L.Brador