Ring oss idag! 0340 69 00 00. Öppettider: Vardagar 06:30 - 17:00 Lördagar 9:00 - 12:00
  • Lånesläp
  • Fri byggrådgivning
  • Noga utvalda artiklar
Välj butik
Butik
Varbergs Trä Varberg
Susvindsvägen 22
432 32 Varberg
Öppettider
  • Mån-Fre 06:30 - 17:00
  • Lör Stängt
  • Sön Stängt
Butik
Varbergs Trä Falkenberg
Plankagårdsvägen 3
311 45 Falkenberg
Öppettider
  • Mån-Fre 06:30 - 17:00
  • Lör Stängt
  • Sön Stängt

Varukorg

Produkter
Antal
à-pris
Summa med moms
Woody bygghandel logo

Vi är ett stort antal bygghandlare som har skrivit under ett starkt gemensamt kundlöfte: att få ditt bygge att snurra! Vi är nämligen övertygade om att det finns mycket tid och arbete att spara i hela byggprocessen. Och det här vågar vi lova eftersom vi nu har varit med så länge. Många av oss har varit bygghandlare i flera generationer.

Fria bygghandlare - Tillsammans som Woody

Fria bygghandlare - Tillsammans som Woody

Vi är stolta bygghandlare med anläggningar över hela Sverige, som valt att gå samman för att värna det vi tycker är viktigt. Vi tror på lokal förankring, starka kundrelationer och ett genuint engagemang. Vi är fria och stolta företagare tillsammans som Woody. Där stödjer vi varandra utan att tappa det som är unikt för varje enskild bygghandel. Alltid med genuint engagemang, bred kunskap och service utöver det vanliga.

Kundlöfte & gemensamma värderingar

Vårt kundlöfte är uppbyggt kring de sju kuggarna PRODUKTER, KUNSKAP, GEMENSKAP, UTBILDNING, TJÄNSTER, LOKALA och LOGISTIK. Alla dessa har en viktig roll för resultatet i ditt projekt och det är också genom dessa. Vi får ditt bygge att snurra! Låt oss berätta mer om varje kugge!

Gemenskap

Vi lyssnar på dig som kund, och ser till dina nutida och framtida behov. Våra anläggningar fungerar som en källa till inspiration och information, där vår kunniga personal alltid finns till hands. Vi tror på ett nära samarbete mellan bygghandlare, leverantör och kund.

Kunskap

Hos oss kan du alltid räkna med professionell rådgivning om produkter, material och teknik.

Logistik

Bygget får aldrig bli stillastående i brist på material. Vi ser till att du alltid har rätt produkter på rätt plats och på rätt tid.

Lokala

Varje bygghandel inom Woody är unik. Vi har ett personligt engagemang med lokal expertis och stark kännedom om vår hemort. Vi lyfter och återinvesterar i den lokala bygden. Vi kan anpassa oss efter den lokala efterfrågan på varje ort, både när det gäller produktutbud och tjänster.

Produkter

Vi har allt som du behöver för ditt byggprojekt. Vårt utbud är anpassat till byggarnas höga kvalitetskrav, och till den lokala efterfrågan på varje ort.

Tjänster

Vi har ett stort och unikt utbud av tjänster som spänner över hela byggprocessen och bidrar till att arbetet flyter på bättre.

Utbildningar

Genom oss kan du som kund bygga på din egen kunskapsbank, t ex kring produktval, byggteknik och byggregler.