Ring oss idag! 0340 69 00 00. Vardagar 06:30 - 17:00 Lördagar 9:00 - 12:00 Sön- & helgdagar Stängt
  • Lånesläp
  • Fri byggrådgivning
  • Noga utvalda artiklar
Välj butik
Butik
Varbergs Trä Varberg
Susvindsvägen 22
432 32 Varberg
Öppettider
  • Mån-Fre 06:30 - 17:00
  • Lör Stängt
  • Sön Stängt
Butik
Varbergs Trä Falkenberg
Plankagårdsvägen 3
311 45 Falkenberg
Öppettider
  • Mån-Fre 06:30 - 17:00
  • Lör Stängt
  • Sön Stängt

Varukorg

Produkter
Antal
à-pris
Summa med moms
HITTA RÄTT ARBETSBYXA

HITTA RÄTT ARBETSBYXA

9 april 2024

När du arbetar hårt behöver du arbetskläder som pallar trycket. Inte minst behöver du byxor utformade efter dina aktiviteter och behov. L.Brador erbjuder tre olika modeller av arbetsbyxor som alla är utformade för att ge optimal komfort och hållbarhet, men med lite olika materialval och utföranden. Vilka som kommer att passa dig bäst handlar om tycke och smak och vad du har tänkt använda byxorna till.

BYXA L.BRADOR 1052PB HEAVY

Denna arbetsbyxa är utrustad med stretchtyg över stuss, front, gren samt fram- och baksida knä, vilket ger utmärkt rörlighet och komfort. Den har förstärkta knäskyddsfickor i stretchkevlar för hög slitstyrka och rörlighet, liksom ventilation på insidan av låren som håller dig sval vid högintensivt arbete. Byxan har flera fickor för förvaring och en fåll som är nedläggningsbar med 5 cm. Finns i färgerna svart, marin, khaki och grå.

BYXA L.BRADOR 1030P MOMENTUM

Denna byxa är lite lättare och smidigare och tillverkade i fullstretchmaterial, vilket ger extremt bra rörlighet och komfort. Byxan har en modern design med kroppsnära passform för optimal komfort. Den har även invändiga fickor, förböjda knän för maximal flexibilitet och många praktiska fickor för förvaring av verktyg och tillbehör. Cordurastretchpartier på stuss, front, gren, benfickor, baksida knä och benavslut ger extra slitstyrka.

ARBETSBYXA L.BRADOR 1070PB AEREO

Denna arbetsbyxa är lättare och luftigare, med stretchmaterial och flera 4-vägsstretchpaneler. Byxan har en smalare passform och förstärkta knäskyddsfickor i 4-vägsstretch som ger rörlighet och slitstyrka. Förböjda knän och ventilerande material på sidorna och insidan av låren ökar komforten och rörligheten. Kommer med en mängd praktiska fickor, inklusive en benficka med särskild telefonficka och magnetlås.

Oavsett vilken modell du väljer, kan du vara säker på att L.Brador arbetsbyxor är utformade för att möta högt ställda kvalitetskrav. Det är byxor som kombinerar komfort och funktionalitet på ett imponerande sätt och som kommer att vara en pålitlig partner i ditt arbete under lång tid framöver.