Ring oss idag! 0340 69 00 00. Vardagar 06:30 - 17:00 Lördagar 9:00 - 12:00 Sön- & helgdagar Stängt
  • Lånesläp
  • Fri byggrådgivning
  • Noga utvalda artiklar
Välj butik
Butik
Varbergs Trä Varberg
Susvindsvägen 22
432 32 Varberg
Öppettider
  • Mån-Fre 06:30 - 17:00
  • Lör Stängt
  • Sön Stängt
Butik
Varbergs Trä Falkenberg
Plankagårdsvägen 3
311 45 Falkenberg
Öppettider
  • Mån-Fre 06:30 - 17:00
  • Lör Stängt
  • Sön Stängt

Varukorg

Produkter
Antal
à-pris
Summa med moms
RUSTAD FÖR GOLVLÄGGNING

RUSTAD FÖR GOLVLÄGGNING

6 maj 2024

Golvläggare är skickliga yrkesmän som ofta måste arbeta stående på knä och utföra repetitiva rörelser. Det kan vara fysiskt krävande och för att kunna utföra arbetet effektivt, bekvämt och säkert är det A och O att använda sig av rätt arbetskläder och skydd. På måste-listan står slitstarka byxor, skor med bra grepp och ej att förglömma: knäskydd.

DE VIKTIGA KNÄSKYDDEN

Knäskydd är av största vikt för att avvärja risken för slitage och skador på knäna. Genom att absorbera stötar och minska det direkta trycket på knäna förebygger knäskydden smärtsamma skador som riskerar att uppstå vid knästående arbete under längre perioder. L.Bradors knäskydd är designade för högsta skyddsnivå samtidigt som de är bekväma och håller sig på plats under rörelse. Detta är en längre och bredare modell av knäskydd som ger utmärkt skydd och som har en mjuk och komfortabel insida kombinerat med en slitstark utsida. Knäskydden är konstruerade för att tåla det tuffa slitaget från en professionell golvläggare, vilket gör dem till en kostnadseffektiv investering. Knäskydden erbjuder inte bara skydd, utan ökar också komforten. Skydden ger extra dämpning och stöd vilket möjliggör längre arbetspass med minskad fysisk påfrestning.

SLITSTARKA ARBETSBYXOR

En bra arbetsbyxa med plats för knäskydd är ett måste vid golvläggning och det bör vara en byxa som är både slitstark och rörlig. L.Brador stretchbyxor är smidiga och slitstarka arbetsbyxor med stretchtyg, kevlarstretch i knäfickorna och ventilering på insidan av låren, vilket gör dem idealiska för golvläggning. För kvinnor är L.Bradors i dammodell ett perfekt alternativ. Byxorna har 4-vägsstretch över stussen, framsidan, grenen och både fram- och baksidan av knäna vilket ger enastående rörlighet, komfort och ventilation.

BEKVÄMA ARBETSTRÖJOR

Precis som andra hantverkare vill en golvläggare ha ändamålsenliga arbetskläder från topp till tå. Om de dessutom ser snygga ut skadar det förstås inte.

L.Bradors sweathsirt är en mjuk, stretchig och värmande förstärkningströja i modern design med kroppsnära passform. Tröjan har hellång dragkedja för enkel användning, tre fickor med dragkedjestängning för förvaring av värdesaker liksom formad krage och formad nederkant med resår.

T-shirten L.Brador Momentum är utvecklad i samarbete med CLN Athletics och passar lika bra till högintensiv sport som till fysiskt ansträngande arbete såsom golvläggning. Tröjan är tillverkad i slitstarkt bambutyg som reglerar temperaturen och avvisar fukt så att du kan hålla dig torr och sval även under intensiva arbetsdagar.
 

Till allt från L.Brador