Loading...

Din varukorg är tom.

{{item.Brand != '' && item.Brand + ' ' || ''}}{{item.Name}}
{{item.PriceItem.SpecialPriceDate}} Ord.pris
Art.nr {{item.Sku}} Lagervara Beställningsvara
Produkter
Produktväljare och mängdberäkning

Grund

Med produktväljare och mängdberäknare från Finja kan du snabbt och enkelt beräkna rätt mängd eller materialåtgång för dina projekt

Bygg Hållbart med Finja Betong - en del av Finjakoncernen

Finja tror på en hållbar framtid och vill bygga trygga och beständiga hem som håller i generationer. Därför fortsätter de att utveckla produkter med stort hållbarhetsfokus och investerar i moderna produktionsanläggningar samt digitala lösningar för att göra valet enkelt för våra kunder. 

Produktväljare med mängdberäkning

Med produktväljare och mängdberäknare från Finja kan du snabbt och enkelt beräkna rätt mängd eller materialåtgång för dina projekt.

Klicka in på Finjas mängdberäknare nedan och därifrån kan du också hitta produktväljaren med rekommendationer till ditt projekt. 

 

Mura väggen med högsta precision!

Finjas mursystem Exakt ger dig en murningsupplevelse utöver det vanliga och sparar både tid och energi. Systemet består av fem smarta komponenter som tillsammans skapar hållbara, välisolerade och precist murade väggar. Murblocken och glasfiberarmeringen på rulle kan kombineras med två olika sorters murbruk och appliceras med hjälp av den flexibla murlådan för att göra arbetet både snabbt och enkelt.

Tillsammans med Exakt-elementet bryter du köldbryggan och får ett mycket bra u-värde. Exakt-systemet går också att använda för vinterbruk ned till -10°C.

Mångfald, tolerans och respekt 

För oss på Varbergs Trä är alla människors rätt att vara sig själva en självklarhet!

Finbetong

Under våren kommer en regnbågsfärgad säck med Finjas Finbetong säljas hos oss.

Säcken från Finja står för allas rätt att vara sig själv och har tagits fram tillsammans med "snickar-Björn" numera Lee Christiernsson.
Finja skänker en del av överskottet från försäljningen till BRIS & självklart vill vi vara med att bidra.

Jackon Montering BEWI Siroc Kantelement - för alla typer av grunder.

Hur man monterar ser ni i film nedan. Enkelt!