Loading...

Din varukorg är tom.

{{item.Brand != '' && item.Brand + ' ' || ''}}{{item.Name}}
{{item.PriceItem.SpecialPriceDate}} Ord.pris
Art.nr {{item.Sku}} Lagervara Beställningsvara
Produkter
Vi har allt för ditt badrum!

Badrum

Hos oss kan du hitta det mesta inom bad. Vi ritar även ditt drömbadrum och hjälper till med tips och inspiration. Välkommen in till oss!

Skapa en harmonisk oas

Eftersom du förmodligen planerar att leva länge med ditt badrum, och det kommer att kosta en del
att få det på plats, är det viktigt att få det rätt från början. Gör ditt badrum till en välkomnande oas i vardagen och ett rum som avspeglar din personlighet.

 

 

Ta vara på ytorna i familjebadrummet


När du har lite extra utrymme att röra dig med, se till att använda det på ett klokt sätt. För barnfamiljen kan dubbla handfat vara en god idé och tvättställ med låg montering, alternativt en stadig träpall, kan också underlätta. För att minska vattenåtgången och maximera säkerheten, välj en blandare med sensor och reglerad maxtemperatur.

Stort badrum men inga barn?
Använd ytan till tvättpelare eller någon snygg extraförvaring. Gröna växter (levande om det finns tillräckligt med ljus, annars i plast) sätter pricken över i.

Badrumsrenovering?

Badrumsrenoveringen är något som de flesta tar hjälp av hantverkare med. Vad du kan göra själv är de roligaste bitarna: att fundera ut hur du vill att slutresultatet ska bli och att sätta de sista prickarna över i. Låt dig inspireras av våra tips! 

NÅGRA BRA UTGÅNGSPUNKTER:

Badrummet som en del av helheten

Bor du i ett hus eller lägenhet från 30-, 50- eller 70-talet? Att inreda sin bostad med inspiration från dess byggår och husets ursprungliga stil ger en fin helhet. När det gäller badrum är det framför allt spännande att titta på nya tolkningar av gamla stilar.
Här har fristående handfat, mönstrade våtrumstapeter och badrumsväggar
i pigga, tidstypiska färger fått
en renässans. 

Lättanvänt och lättstädat

Så klart vill du att ditt badrum ska vara snyggt, men väl så viktigt är att det är utformat så du kan använda det så som du vill. Vill du kunna ta dig ett bad eller rent utav ett bubbelbad? Skönhetsprodukter, handdukar, tvättkorg – vilken typ av förvaringsmöjligheter behöver du? Glöm heller inte bort att det är trevligt med ett lättstädat badrum.
Bra val är stora plattor med smala fogar, vägghängd toalett och släta, raka möbler. 

Hitta lugnet med naturmaterial

Att inreda med naturmaterial är en trend som aldrig går ur tiden. Naturmaterial som sten och trä passar också bra ihop med vår skandinaviska minimalism med svala, ljusa kulörer. Träinslag i badrummet skapar lugn och harmoni. Med exempelvis under- och sidoskåp i ek får du naturkänsla och smart förvaring på samma gång. Bambu, vattenhyacint och linne är härliga naturmaterial att komplettera med för detaljerna i badrummet.

PAKETERBJUDANDE!

Nu har vi kampanjpris på Svedbergs möbelpaket 60 & 80, gäller så långt lagret räcker.

I möbelpaketet  Forma 60 ingår Forma underdel 60x45 med 2 lådor, där lådinredning Box One alltid är standard, inkluderat är tvättställ Deep 60. I paketet ingår även, tvättställsblandare Kebne i krom, handtag 3 i krom samt spegelskåp Sober 60 som kommer med eluttag och 2 glashyllor.

KAMPANJPRIS: 9.995:-
Ord. pris: 21.285:

I möbelpaketet Forma 80 ingår Forma underdel 80x35 med 2 lådor, där lådinredning Box One alltid är standard, inkluderat är tvättställ Fjord 80. I paketet ingår även, tvättställsblandare Kebne i krom, handtag 3 i krom samt spegelskåp Sober 80 som kommer med eluttag och 2 glashyllor.

KAMPANJPRIS: 12.995:-
Ord. pris: 25.685: