Loading...

Din varukorg är tom.

{{item.Brand != '' && item.Brand + ' ' || ''}}{{item.Name}}
{{item.PriceItem.SpecialPriceDate}} Ord.pris
Art.nr {{item.Sku}} Lagervara Beställningsvara
Stäng
  • Lånesläp*
  • Fri byggrådgivning
  • Noga utvalda artiklar

KÖK - Länghem

KÖK - Länghem

VI TRAMSAR INTE - RÄTT PRIS ÅRET OM

En viktig knutpunkt i din fastighet är köket, därav är det viktigt att du får det precis som du vill ha det. Vi hjälper dig från start till mål, vi börjar med att ta fram en en ritning till ditt nya drömkök.

Vi vet att köket är en viktig del för i stort sett alla människor, till och med när du bygger ett helt nytt hus är det köket som står i fokus. De är det rummet som du anpassar mest och ägnar mycket fundering och planeringstid åt, detta pga ett par anledningar. Dels för att du tillbringar mycket tid där och dels för att du ska ha det i många år. Blir du inte nöjd med färgen på just den väggen så är det relativt enkelt att måla om, så lätt är det inte med kök, detta vet vi. Vi är nöjda att jobba med en leverantör som levererar rejäla kök med hög kvalitet och färdigmonterade stommar, I kombination med vår erfarenhet av att sälja och leverera kök känner vi därför att vi är din kompletta "kökspartner"

      

Med hjälp av våra snygga och kompletta utställningar i både Varberg och Falkenberg kan du känna dig trygg med att du kommer att göra rätt val.

      

 

Länghemskök är ett familjeägt företag som grundades 1951 och har sedan dess tillverkat kök för den svenska marknaden. Precis som vid starten ligger idag fokus på att göra kvalitetsprodukter med mycket känsla. Fabriken ligger fortfarande i Länghem, Tranemo kommun.

Lise-Lott Oscarsson

Lise-Lott Oscarsson

FÖRSÄLJNING INTERIÖR VBG

0340-690017

Skicka ett mail

Ulrika Memberger

Ulrika Memberger

FÖRSÄLJNING INTERIÖR FBG

0346-714538

Skicka ett mail

Anna-Lena Larsson

Anna-Lena Larsson

FÖRSÄLJNING VBG

0340-690281

Skicka ett mail