Loading...

Din varukorg är tom.

{{item.Brand != '' && item.Brand + ' ' || ''}}{{item.Name}}
{{item.PriceItem.SpecialPriceDate}} Ord.pris
Art.nr {{item.Sku}} Lagervara Beställningsvara
Stäng
  • Lånesläp*
  • Fri byggrådgivning
  • Noga utvalda artiklar

BAD - Hafa, Westerbergs & Noro

BAD - Hafa, Westerbergs & Noro

Vi hjälper dig att få ditt badrum som du vill ha det

     

Med hjälp av våra snygga och kompletta utställningar i både Varberg och Falkenberg kan du känna dig trygg med att du kommer att göra rätt val.

      

 

 

Berättelsen om Hafa badrum börjar hos möbelsnickaren och halmstadsonen Lars Andersson. Lars passion för form och funktion växte och snart var den lilla snickeriverkstaden för liten. I början av 60-talet hade produktionen förlagts till städerna Halmstad och Falkenberg. Företaget fick namnet Hafa

  

Vi har designat, utvecklat och byggt massage­­badkar sedan 1981. Tysta, kraftfulla och väldesignade kar med system som är både miljövänligare och pålitligare än tidigare modeller på marknaden. Vår produkt­utveckling är en ständig strävan för att ta fram produkter av hög kvalitet för den nordiska marknaden som ger den där rätta känslan. Våra möbelserier har fokus på funktion och design men även på de små tekniska detaljerna. För oss är det vår erfarenhet, vårt kunnande men framförallt vår strävan framåt som vi är allra mest stolta över.

 

Vi vill att kunder som kommer i kontakt med NORO ska känna att de funnit lösningen och genvägen till ett bra badrum. Ett badrum som snabbt och enkelt levererar kvalitet och funktion samt att du som kund känner att du gjort en god affär.

Lise-Lott Oscarsson

Lise-Lott Oscarsson

FÖRSÄLJNING INTERIÖR VBG

0340-690017

Skicka ett mail

Ulrika Memberger

Ulrika Memberger

FÖRSÄLJNING INTERIÖR FBG

0346-714538

Skicka ett mail

Anna-Lena Larsson

Anna-Lena Larsson

FÖRSÄLJNING VBG

0340-690281

Skicka ett mail