Loading...

Din varukorg är tom.

{{item.Brand != '' && item.Brand + ' ' || ''}}{{item.Name}}
{{item.PriceItem.SpecialPriceDate}} Ord.pris
Art.nr {{item.Sku}} Lagervara Beställningsvara
Produkter
Låt ytterdörren visa vem du är

YTTERDÖRR

Få saker kan förändra ett hus så snabbt och enkelt som att byta till en ny ytterdörr!

Vi hjälper dig hitta en dörr som är snygg, trygg och hållbar!

Känns din ytterdörr gammal och sliten efter fönsterbytet?

Eller vill du ge husets entré en uppfräschning med en ny trendig stil? Med moderna material, smart design och dörrar i alla möjliga stilar och färger har det aldrig varit enklare att ge ditt hus det lyft som en ny dörr innebär.

Ytterdörren är det första alla ser när de kommer hem till dig. Även om det klassiska tipset vid ett dörrbyte är detsamma som för fönster – att utgå från husets befintliga stil och ålder – är det många som passar på att ta ut svängarna lite mer. Ett tips är att titta runt på liknande hus och låta dig inspireras.En ytterdörr kan användas för att understryka arkitekturen, men berättar också något om husets ägare.

Skapa en inbjudande entré med klassiska pardörrar eller använd sido- och överljus för att sudda ut gränsen mellan ute och inne.

 

Att byta till en modernare ytterdörr är ett snabbt sätt att ge ditt äldre hus en uppdatering. Eller varför inte välja en stil och färg som speglar din egen personlighet?

Även om det flesta leverantörer har ett antal standardfärger på sina dörrar, brukar det finnas möjlighet att välja en specialkulör. Du kan också välja olika kulör på utsida och insida.

Oavsett läge, tänk på att välja en ytterdörr som är anpassad för vårt nordiska klimat med vind, snö, regn och stora temperaturskillnader.