Loading...

Din varukorg är tom.

{{item.Brand != '' && item.Brand + ' ' || ''}}{{item.Name}}
{{item.PriceItem.SpecialPriceDate}} Ord.pris
Art.nr {{item.Sku}} Lagervara Beställningsvara
Stäng
Bygg ditt förråd snabbt och smidigt med vårt VT system.

Redskapsboden!

Sektionerna är producerade av vår takstolsavdelning av 45x70 impregnerat virke . Allt är monterat med inpressade spikplåtar på bägge sidor för att få bästa stabilitet i konstruktionen. Hur långt och hur högt du vill bygga anpassar du själv enkelt eftersom sektionerna säljs styckvis och att du själv kan enkelt korta ner dom till den höjden som passar ditt bygge. Dessa sektioner kan man använda till som tex ett redskapsförråd, vedbod, lekstuga, växthus mm. Är man lite kreativ kan bygga mycket med detta på ett snabbt och enkelt sätt. Var dock noga med att följa gällande byggregler så att bygget blir rätt och säkert.
 
Sektionernas mått finner ni i bilderna nedan. Vi hjälper även till med övrigt byggmaterial som du behöver för att du ska få ett smidigt bygge. Kontakta oss på telefon och berätta om hur du har tänkt att bygga så får du en komplett offert på allt byggmaterial som du kan tänkas behöva.
 
 
 
 
Ring oss gärna innan ditt besök så att varan finns kvar och är på plats. Vi reserverar oss för ev. felskrivningar som kan förekomma.
Denna vara finns i Varberg, Kontaktperson: Jens Siemerling: 0340-69 00 09
 
Välkommen!