Loading...

Din varukorg är tom.

{{item.Brand != '' && item.Brand + ' ' || ''}}{{item.Name}}
{{item.PriceItem.SpecialPriceDate}} Ord.pris
Art.nr {{item.Sku}} Lagervara Beställningsvara
Stäng
Vi har stort utbud av Elfa

Se över din förvaring!

Kom in till oss så hjälper vi dig med olika lösningar.

Nytt varumärke hos oss!

uniQ från KA Interiør
Skräddarsydda lösningar, snabb leveranstid! KA Interiør erbjuder de senaste och mest innovativa garderobslösningarna.

Stort utbud av färger, material och inredning som säkerställer att du verkligen får individuella lösningar som är rätt för dig!

Nu har vi öppningserbjudande på 25% rabatt* 

Välkomna in och prata med våra kunniga säljare så hjälper vi dig att rita upp en lösning efter dina önskemål och behov.

*Erbjudandet gäller t.o.m den 26/3 2023.

PASSA PÅ ATT SE ÖVER DIN FÖRVARING!

 

Vi har stort utbud på Elfa inredning i vår butik i Falkenberg och Varberg.
Förvaringssystem, golvstående eller för montering på väggen eller dörren.

Välj det system som bäst passar ditt utrymme och dina behov och lägg sedan till de förvaringsprodukter du behöver.

  

*Kampanjen gäller ej dekorsortiment eller det antracitgrå systemet.
 

Vi hjälper dig planera din förvaring!

Vi hjälper dig att planera din förvaring utifrån just dina behov och önskemål.
Boka ett möte med våra kunniga säljare så hjälper vi dig med ritnings- och prisförslag på din förvaringslösning. 

Maximera hallen

En hall är sällan stor men ändå ska den rymma hela familjens grejer. Nog låter det som en omöjlig kombination, men med praktiska lösningar kan din hall nå sin fulla potential. Välkommen hem till en ordnad tillvaro.

Planera för hela familjen
Även de små ska nå. Placera förvaringen utifrån vem som ska använda grejerna. En lösning med väggskenor gör att du enkelt kan flytta hyllor och krokar när barnen växer, utan att behöva borra nya hål i väggen. Låt också varje familjemedlem få sin egen förvaringsplats att ansvara för och ha just sina saker på, och märk hur de stressiga morgnarna blir lite smidigare som följd.

Var sak på sin plats
Planera din förvaring för mer än kläder, väskor och skor. Post, nycklar, paraplyer – ja allt smått som har en förmåga att spridas ut bör ha också ha en egen plats att förvaras på. Fixa det enkelt genom att strössla med lådor, krokar och andra lösningar efter behov.

Tre knep för små ytor

I små utrymmen finns fler förvaringsmöjligheter än man tror, det gäller bara att klura ut hur man fyndigt nyttjar dem.
Här kommer tre tips att ta till när kvadratmetrarna är få.

Sikta högt (och långt)
Låt dina förvaringslösningar löpa hela vägen upp till taket. Allra högst upp placerar du sedan säsongsbetonat eller prylar du använder sällan. Om möjligt, använd också hela väggen åt sidorna, det ger dessutom rummet ett lugnt och enhetligt intryck.

Det hänger på väggarna
Hyllor, krokar och lister kan man inte få för mycket av när golvytan är begränsad. Ovanför sängen, på insidan av dörren eller högst upp längs med taket. Var som helst där utrymme finns kan du placera allt från bokhyllor till klädhängare.

Multifunktionella möbler
Vad sägs om en bänk som inte bara låter dig knyta skorna bekvämt utan också gömmer förvaring under sitsen? Eller kan en spegel med krokar för dina viktigaste nycklar eller hörlurar vara något? Möbler med dold förvaring är perfekta i små vrår där de inte bara fyller sitt faktiska syfte utan värnar om dina övriga ägodelar på samma gång.

Koll på hemmakontoret

Ditt hem är din borg – och kanske även din arbetsplats?
Då gäller det att ha fungerande lösningar och ordning på prylarna som hör till, oavsett om du jobbar hemifrån eller bara drömmer om en välorganiserad hobbyhörna.

Ett alternativ som finns är den topphängda arbetsplatsen. Den är enkel att förändra genom att till exempel flytta om hyllor eller lägga till eller ta bort olika förvaringslösningar efter behov. För dig som varken vill eller kan skruva i väggen är den fristående arbetsstationen ett tips. Behövs plats för en till?

Inga problem! Du övergår smidigt till teamwork genom att göra lösningen dubbelsidig.
För att få ordning på allt, komplettera med rätt detaljer. Transparenta boxar, krokar och korgar – eller varför inte en förvaringstavla? Att fylla ditt smarta kontor med produkter som ger dig stenkoll på allt från gem till pennor gör stökiga skrivbordslådor till ett minne blott.

 

Gör det själv!

Hemmakontoret, om det nu bara är en liten hörna eller ett lyxigt, eget rum, är en perfekt plats att plocka fram din egen bygg- och skaparglädje. Varför inte bygga ditt eget skrivbord av en massiv träskiva, sågad till de rätta måtten och målad eller behandlad precis som du vill ha den? Vi hjälper dig med allt du behöver. Till borrmaskinen har Luna de rätta träborren för att till exempel göra smarta sladdhål i träskivan. I vårt sortiment hittar du allt du behöver i form av skruv, spik och eventuell väggmontering.

Rensa ut

 

Ett tips! Rensa ut

 

Släng, skänk eller sälj, vissa saker fyller sitt syfte bättre hos någon annan.

Rensa varje säsong så samlar du inte på dig sådant som tar onödig plats.