Stäng
Just nu: tillfälligt parti med superpriser från Strand

Rätt pris året om!

Året om erbjuder vi rätt pris på kvalitetskök från Länghem - fokus på kvalitetsprodukter med mycket känsla

 

AVRINNINGSGALLER
DR-4431
KÖKSBLANDARE
MAJORNA MJ-1001
KÖKSBLANDARE
SOLID SO-1108
DISKLÅDA
ST-500PLC-BPS
329:- 1895:- 1995:- 2195:-
Ord. pris: 595:- Ord. pris: 2595:- Ord. pris: 2650:- Ord. pris: 3895
Praktiskt tillbehör när man diskar eller lagar mat. Droppgaller för placering över diskho eller på diskbänk, bänkskivan.
Djup: 440 mm.
Bredd: 310 mm.

Ettgreppsblandare i rostfritt stål med hög och svängbar pip som underlättar arbetet i köket. Levereras med en  diskmaskinsavstängning som sitter på framsidan av blandarhuset.
Höjd: 350 mm
Piputsprång: 228 mm

Elegant ettgreppsblandare i rostfritt stål. Den höga och svängbara L-pipen underlättar arbetet i köket. ECO-funktion där flöde och maxtemperatur kan begränsas. Med diskmaskinsavstängning.
Höjd: 360 mm
Piputsprång: 220 mm

Diskho i rostfritt stål med satinpolerad ytfinish och kvadratisk disklåda. För planlimning eller infällnad. Korgventil, vattenlås och clips medföljer
- Låddjup: 180 mm.
- Hörnradie: 10 mm.
- Skåpstomme: 600 mm.
- Lådmått: 540 x 520 mm.
  Läs mer Läs mer

 

EN VIKTIG KNUTPUNKT I DIN FASTIGHET ÄR KÖKET, DÄRAV ÄR DET VIKTIGT ATT DU FÅR DET PRECIS SOM DU VILL HA DET. VI HJÄLPER DIG FRÅN START TILL MÅL, VI BÖRJAR MED ATT TA FRAM EN EN RITNING TILL DITT NYA DRÖMKÖK.

Vi vet att köket är en viktig del för i stort sett alla människor, till och med när du bygger ett helt nytt hus är det köket som står i fokus. De är det rummet som du anpassar mest och ägnar mycket fundering och planeringstid åt, detta pga ett par anledningar. Dels för att du tillbringar mycket tid där och dels för att du ska ha det i många år. Blir du inte nöjd med färgen på just den väggen så är det relativt enkelt att måla om, så lätt är det inte med kök, detta vet vi. Vi är nöjda att jobba med en leverantör som levererar rejäla kök med hög kvalitet och färdigmonterade stommar, I kombination med vår erfarenhet av att sälja och leverera kök känner vi därför att vi är din kompletta "kökspartner"

      

Med hjälp av våra snygga och kompletta utställningar i både Varberg och Falkenberg kan du känna dig trygg med att du kommer att göra rätt val.

      

 
Länghemskök är ett familjeägt företag som grundades 1951 och har sedan dess tillverkat kök för den svenska marknaden. Precis som vid starten ligger idag fokus på att göra kvalitetsprodukter med mycket känsla. Fabriken ligger fortfarande i Länghem, Tranemo kommun.