Stäng

UNIHAK & CUSTERS - Byggställning

UNIHAK & CUSTERS - Byggställning

Vi lagerför byggnadsställningar, både kompletta och lösa delar.

Vare sig projektet är stort eller litet har UNIHAK systemet du skall använda för att klara uppgiften. Ställningarna kan byggas både som fasadställningar, murarställningar eller hantverkarställningar. Det är din arbetsuppgift som bestämmer typen. Man kan använda aluminiumplattformen och den traditionella ställningstrall, utöver det kan man naturligvis lätt montera trappor i stål eller aluminium.

UNIHAKs stålställningar uppfyller naturligvis arbetsmiljölagens krav. Utöver det har UNIHAKs ställningar SP-godkännande, som ställer några av de strängaste krav som kan ställas på ställningar. UNIHAKs stålställningar är godkänt för upp till 450 kg per. m2.

 

Custers aluställningar är ett Holländskt kvalitetsställningssystem som innehåller 3 olika produkter: hantverkarställningar, rullställningar och fasadställningar. Det unika med Custers systemet är att alla 3 typer passar tillsammans. Alla lösdelar kan byggas på höjden och tvären, vilket ger en mycket större flexibilitet och mycket färre delar som skall köpas in..

Det stora tillbehörsprogrammet och de många kombinationsmöjligheterna gör det lätt att få det hela till att gå upp i högre höjd. Custers ställningar är naturligvis godkänt efter gällande svenska regler. Utöver det har Custers systemet även en mängd internationella godkännelser. Så som att ställninget lever upp till de gällande krav i Danmark, Norge, Sverige, Tyskland och många andra europeiska länder.

 

Filmen visar hur man enkelt och säkert montera och avmontera en rullande byggnadsställning utan risk för att falla. 

Marcus Larsson

Marcus Larsson

UTESÄLJARE

0346-714534

Skicka ett mail